Romana Engleza Maghiara
 


Despre noi
Cine suntem…

            JAHF îşi asumă responsabilitatea în conducerea restaurării şi menţinerii  anumitor clădiri aparţinând evreilor din toată lumea. Principala noastră preocupare în prezent este concentrată într-o serie de proiecte cu România şi Ungaria. În timp ce o mare parte din muncă implică renovarea structurilor existente pentru demararea unui nou program, modificările sunt implementate cu miniţiozitate în complexitatea istorică a monumentelor. Toate acestea sunt în pentru menţinerea memoriei bravilor noştri strămoşi , pentru care JAHF face un apel pentru salvarea ultimelor rămăşiţe ale culturii noastre aproape uitate în aceste locuri.
            JAHF, INC.este o corporaţie non-profit cu sediul în New York. Suntem angajaţi în obţinerea de fonduri pentru cauze filantropice şi religioase ţi suntem concentraţi pe restaurarea ţi întreţinerea clădirilor publice evreieşti ţi a siturilor sfinte. Multe din activităţile noastre au loc în comunităţile dezavantajate spre beneficiul membrilor tuturor credinţelor şi crezurilor , promovând toleranţa inter rasială ţi înţelegerea valorilor locale.
Click aici pentru a vedea documentaţia......
            Filosofia noastra este definită de dorinţa de a conserva identitatea evreiască de-alungul timpului , chiar dacă au dispărut din istorie împreună. în ciuda dezavantajelor, Europa de Est a fost odată gazda unei puternice comunităţi evreieşti fiind totodată un sanctuar social şi religios înainte de tragedia Holocaustului.
 
 
© Copyright 2005, JAHF, 515 Huguenot Ave, Staten Island, NY 10312 info@jahf.org